divendres, 30 de desembre del 2011

TRUITES DE RIU CASA SOLÍS


Ingredients:
 -4 truites de riu
-100 g de ametlles pelades
-oli,sal,julivert,all
-farina
-tires de pernil ibèric amb greix.
-suc de mitja llimona

Elaboració:
1.Cal que a la peixateria et treguin els budells, escates, etc.  Neteges les truites, obertes per la panxa i les salem..Fiques el pernil a la panxa i les enfarines.

2. A una paella, hi poses oli i fregeixes les truites fins daurar-les. Les introdueixes a la safata de forn amb cura de no treure la pell.

3. Fregim les ametlles i les deixem refredar a sobre d’un paper de cuina per evitar l’excés d’oli .

4. Mentre tant al morter poses all i julivert, ho xafes i ho  barreges amb oli de fregir les truites. Tot això ho aboques a sobre de les truites.

5. Llavors tirem les ametlles per sobre de les truites. S’agafa suc d’ una llimona i també es tira a sobre.

6. Un cop que li has posat la picada, les ametlles i el suc de llimona., les poses 20 minuts al forn a 180 graus i ja les pots servir . BON PROFIT

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada