Ingredients:
-oli,sal,julivert,all
-farina
-tires de pernil ibèric amb
greix.
-suc de mitja llimona
Elaboració:
1.Cal que a la peixateria et
treguin els budells, escates, etc. Neteges les truites, obertes per la panxa i
les salem..Fiques el pernil a la panxa i les enfarines.
3. Fregim les ametlles i les
deixem refredar a sobre d’un paper de cuina per evitar l’excés d’oli .
4. Mentre tant al morter poses
all i julivert, ho xafes i ho barreges
amb oli de fregir les truites. Tot això ho aboques a sobre de les truites.
5. Llavors tirem les
ametlles per sobre de les truites. S’agafa suc d’ una llimona i també es tira a
sobre.
6. Un cop que li has posat
la picada, les ametlles i el suc de llimona., les poses 20 minuts al forn a 180
graus i ja les pots servir . BON PROFIT
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada