divendres, 30 de desembre del 2011

PERES AL VI A L'ESTIL ANTONIO


Ingredients:

-4 Peres conferència
-1Branqueta canyella (al gust)
- !/2vi negre amb cos( no importa qualitat del vi)
- 125g. sucre
- Pela de taronja
- Una cullaradeta de suc de llimona.

Elaboració:
1.Pela les peres i posa-les a una cassola tenint cura que el cul de la pera quedi pla.

2. Li afegeixes el sucre ,la branca de canyella, la pela de taronja i el vi ho pses a bullir a foc lent durant 30 minuts (aproximadament ). A mitja cocció s’afegeix el suc de llimona.

3. Cal vigilar la reducció del vi de tal manera que sembli xarop.
.   
4. Deixar refredar, tot girant les peres perquè absorbeixin el suc per tots els costats.

5. Filtrar el suc amb un colador per  treure la canyella i la pela. Ficar a la nevera i menjar al dia següent. No s’hi  val menjar-se tot el suc

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada