Ingredients:
-4 Peres conferència
-1Branqueta canyella (al
gust)
- !/2vi negre amb cos( no
importa qualitat del vi)
- 125g. sucre
- Pela de taronja
- Una cullaradeta de suc de
llimona.
Elaboració:
1.Pela les peres i posa-les
a una cassola tenint cura que el cul de la pera quedi pla.
2. Li afegeixes el sucre ,la
branca de canyella, la pela de taronja i el vi ho pses a bullir a foc lent
durant 30 minuts (aproximadament ). A mitja cocció s’afegeix el suc de llimona.
3. Cal vigilar la reducció
del vi de tal manera que sembli xarop.
.
4. Deixar refredar, tot
girant les peres perquè absorbeixin el suc per tots els costats.
5. Filtrar el suc amb un
colador per treure la canyella i la
pela. Ficar a la nevera i menjar al dia següent. No s’hi val menjar-se tot el suc
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada