Ingredients
- 4 llamàntols femelles vives
- Un raig d'oli d'oliva
- Sal
- Pebre.
Elaboració
Encendre el forn a màxima potència.
Obrim ( aquí ho fa el papa) els llamòntols per la meitat, al llarg, mirant de conservar el suc que desprenen. Els posem en una plata de forn i els tirem per sobre el suc que abans hem dit. Tapem amb paper d'alumini i posem al forn 10' a 180ºC
Seguidament, els mullem amb un raig d'oli d'oliva i, finalment, salpebrem. Tornem a posar al forn escalfat 5' i els anem vigilant, no han de coure massa.
Quan la carn sigui de color blanquinós, estaran llestos.
Seguidament, els mullem amb un raig d'oli d'oliva i, finalment, salpebrem. Tornem a posar al forn escalfat 5' i els anem vigilant, no han de coure massa.
Quan la carn sigui de color blanquinós, estaran llestos.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada