dijous, 6 d’agost del 2009

PAPAS ARRUGAS




INGREDIENTS:
6 a 8 Patates petites.
1 cullarada de sal per patata.
1 llimona.
1 drap nou.
PASSOS:
1.PAS
Rentar bé les patates, posar ,a mig foc, a l' olla les patates, la sal i la llimona a trossos.
2.PAS
Cobrir amb un drap. Anar punxant les papes per saber si estan cuites.Quan estiguin, escorrer l'aigua i se deixar aixugar. (deixant-les uns segons al foc).Despres es poden menjar amb pell o sense segons els gustos i amb els diferents mojos.
Us poso un video on es veu amb molta claretat la recepta.

2 comentaris:

  1. Toni,
    també pots fer un all i oli, si no tens mojos.
    Un petó

    ResponElimina
  2. Quê ha quedat bona Irene?.Quines millores afegiries a la recepta?. Quantitat de sal ?.
    Inventa altres mojos.Com una salsa vinagreta.
    Petons

    ResponElimina