200 gr de arroz
4 alcachofas
½ pimiento morrón
200 gr champiñones
100grAlls tendres
100gr mongeta tendra.
50gr. fabetes 0 pèsols
1 cebolla
2 diente ajo
Colorante, zafrà
3 gots d'aigua o de brou de verdures
5 cucharadas aceite oliva
PASSOS
Es segueix els mateixos passos que la paella de la mama
1º PAS
Passar 1 all pelat per la paella (més aviat frotar) perquè així no s’enganxa l’arròs. Posar oli i fregir els pebrot vermell i verd i all ,es treuen a part ( l' all ha de quedar fosc ben fregits són per la picada). Fregir la mongeta tendre i s’aparta . Fregir les carxofes (cal pelar-les fins a la part blancai tallar la part de sobre fins abans del cor ), els xampinyons, s’aparta. Fregir els alls tendres o les verdures que volguis i s’aparten .
.2º PAS
Comencem el sofregit : Fegir la ceba tallada molt petiteta ( jo ho faig amb la termomix
3º PAS
Ajuntar al sofregit les verdures . Afegir l’arròs i fegir-lo
4º PAS
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada