dimarts, 18 d’agost del 2009

PAELLA DE VERDURES

INGREDIENTS:

200 gr de arroz
4 alcachofas
½ pimiento morrón
200 gr champiñones

100grAlls tendres

100gr mongeta tendra.

50gr. fabetes 0 pèsols
1 cebolla
2 diente ajo
Colorante, zafrà
3 gots d'aigua o de brou de verdures
5 cucharadas aceite oliva

PASSOS

Es segueix els mateixos passos que la paella de la mama

1º PAS

Passar 1 all pelat per la paella (més aviat frotar) perquè així no s’enganxa l’arròs. Posar oli i fregir els pebrot vermell i verd i all ,es treuen a part ( l' all ha de quedar fosc ben fregits són per la picada). Fregir la mongeta tendre i s’aparta . Fregir les carxofes (cal pelar-les fins a la part blancai tallar la part de sobre fins abans del cor ), els xampinyons, s’aparta. Fregir els alls tendres o les verdures que volguis i s’aparten .

.2º PAS

Comencem el sofregit : Fegir la ceba tallada molt petiteta ( jo ho faig amb la termomix 1’ a velocitat 4) quan esta pochada tirar una mica de sal perquè deixi anar l’aigua espera que es caramel•litzi una mica, tirar el tomàquet rallat i quan igui el sofregit sec sense aigua tirar les fabes o els pesols.

3º PAS

Ajuntar al sofregit les verdures . Afegir l’arròs i fegir-lo 2’

4º PAS

Afegir el brou . Quan comença a bullir tirar la picada de alls fregits ,alls crus , julibert, fil de safrà i sobre de colorant . Ha de bullir per tot arreu durant 15’ foc moderat ,els 5’ ultims a foc molt fluix .


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada