divendres, 14 d’agost del 2009

SALMOREJO



INGREDIENTS:
- 700 kg de tomàquet madur
- 2 grans d'all
- 1 chupito de vinagre
- 1 chupito d'aigua
- 2 ous . Un cru i un dur
- 300 kg de pa sec
- 1 tall de pernil (100 g)
- 1 got d'oli d'oliva verge
- sal

PASSOS:
1.PAS
Triturar el pa dur i posar-lo al vol.Tirar els alls per la boca de la termomix a v.8.Rentar els tomàquets.
2.PAS
Posar els tomàquets a la termomix que hem tirat els alls. Triturar els tomàquets amb la sal, l'aigua i el vinagre a velocitat 5-7-9. Abocar el pa i batre a v.3-4.
3 PAS.
Tirar el ou i abocar l'oli amb el tap de la termomix posat a poc a poc com si fos una mahonesa v.3 1/2
4 PAS
Posar a la nevera i menjar ben fresquet
5 PAS
Tallar el pernil i l'ou dur। Només cal que afegim l'ou dur tallat i el pernil a dauets per guarnir el salmarejo amb un rajolí d'oli.
Irene t'he afegit també un vídeo de Montoro està al costat del poble del papa i és on vam comprar les taules de forja.



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada