INGREDIENTS
• 250g de llenties seques (si són ràpides no cal deixar-les en aigua)
• 2 patates petites
• 2 xoriços
• 2 tomàquets madurs petits
• 1 cebes
• 1 pebrot verd
• 1 "cabesa" d'alls
• llaurer
• Sal
(Si tens costelles millor)
PASSOS
1ºPAS
Sofregir les cebes quan estan pochades afegim els tomàquets i el pebrot verd a tires i si tens costelles
2ºPAS
L'afegim a l'olla el sofregit amb les llenties , el llorer , les patates tallades trencades,el xoriços, 1 "cabesa" d'alls, la sal o cubito avecren de verdures i afegim l’aigua fins tapar-ho 6' olla pressió
3ºPAS
QUÈ SORTI BONIIIISSIM!!!
EMPANADA BERCIANA CARMEN
Fa 3 anys
Hola Magda,
ResponEliminaem dic Irene i acabo d'elaborar la teva recepta de llenties. Malauradament s'han cremat, que haig de fer per solvaentar-ho, puc rescatar les restes d'aquest naufragi d'alguna manera?
Petons,
Irene
Sento molt haver d'aconsellar-te que les llencis i tornis a començar.Pensa que sempre una equivocació afavoreix que la propera recepta sortir més bona.
ResponEliminaPetons